top of page
ρινοπλαστική

PLASTIKA E HUNDES (RINOPLASTIKA)

 

Rimodeloni hundën që gjithmonë keni ëndërruar, pa dhimbje dhe me çmim të arsyeshëm!!

 

Nëse doni një zgjidhje të arsyeshme dhe estetike, sado i vështirë të jetë rasti juaj. Një rezultat në harmoni me fytyrën, pa ndryshim të tipareve dhe që nuk vë në dukje se jeni operuar. Një ditë mjekim, pa dhimbje, pa fasho, me minimumin e enjtjes dhe të mavijosjeve.

Mbyllni një takim me doktorin

Thanks! Message sent.

Doktori

Dr. Jorgos Anastasopulos

Otorinolaringolog

Jorgos Anastasopulos është Otorinolaringolog, Kirurg i Kokës dhe i Qafës. Mbaroi studimet në Shkollen e Mjekësisë në Athinë, në 1990 dhe u trajnua në kirurgjinë e fytyrës në spitalin e Kryqit të Kuq të Greqise nga 1995 deri më 1999.

 

Është specializuar në qendra të plastikës së hundës dhe estetikës së fytyrës në Holandë dhe Gjermani.

Në punën e tij shkencore përmblidhen: përkthimi i Udhëzuesit Diagnostik Merc për specialitetin ORL dhe Head and Neck Surgery të Stell dhe Maran.

 

Ka publikuar një sërë studimesh në bibliografinë ndërkombëtare dhe merr pjesë rregullisht në seminaret ndërkombëtare.

Dr. Γεώργιος Αναστασόπουλος - Ωτορινολαρυγγολόγος Χειρουργός

PLASTIKA E HUNDES (RINOPLASTIKA)

 

Rimodeloni hundën që gjithmonë keni ëndërruar, pa dhimbje dhe me çmim të arsyeshëm!! Nëse doni një zgjidhje të arsyeshme dhe estetike, sado i vështirë të jetë rasti juaj. Një rezultat në harmoni me fytyrën, pa ndryshim të tipareve dhe që nuk vë në dukje se jeni operuar. Një ditë mjekim, pa dhimbje, pa fasho, me minimumin e enjtjes dhe të mavijosjeve.

ÇFARE ESHTE PLASTIKA E HUNDES (RINOPLASTIKA)?

TEXNIKI-ICON.png

Plastika e hundës ka si qëllim të përmirësoj pamjen e hundës dhe frymëmarrjen. E rëndësishme është që rezultati të jetë në harmoni të plotë me formën e fytyrës dhe ti përshtatet tipareve të tjera në mënyrë që të duket sa më e natyrshme.

 

Suksesi i plastikes së hundës bazohet sot në operimin njëkohësisht të piramidës së hundës dhe të septumit. Nga ana teknike konsiderohet nga ndërhyrjet më të vështira të Kirurgjisë Plastike estetike, prandaj mjeku duhet të jetë një specialist i shkëlqyer dhe me përvojë. Rrit vetëbesimin, vetëvlerësimin dhe në përgjithësi sjell një rezultat pozitiv drastik.

 

Nëse doni një zgjidhje të arsyeshme dhe estetike, sado i vështirë të jetë rasti juaj. Një rezultat në harmoni me fytyrën, pa ndryshim të tipareve dhe që nuk vë në dukje se jeni operuar. Një ditë mjekim, pa dhimbje, pa fasho, me minimumin e enjtjes dhe të mavijosjeve. Kthim të menjëhershëm në veprimtarinë tuaj të mëparshme.

Rinoplastika

Thanë për ne

Është rezultati i dëshiruar!!

Nuk kisha vetëbesim për shkak të hundës, e cila ishte e shtrembër dhe e trashë. Besova z. Anastasopulos dhe më ndryshoi. Të gjithë miqtë dhe të njohurit e mi u ekzaltuan me ndryshimin dhe tani jam shumë e lumtur!!

Jetoja gjithmonë në kompromis me një hundë të shtrembër dhe kjo gjë më dëshpëronte. Më mori kohë të vendosja për operacion dhe shyqyr besova dr. Anastasopulos. Rezultati tejkaloi çdo parashikim.

Kisha problem të madh me hundën për shkak të septumit të shtrembër dhe të estetikes së keqe. Mora vendimin e madh të operohem dhe nuk u pendova asnjëherë sepse zgjidha të gjitha problemet që më preokuponin kaq vjet.

MELINA M. nëpunëse private

KRISTOS S. pedagog

SOFIA K. gjykatëse

RASTE REALE TE PLASTIKES SE HUNDES

Rasti 1

Rasti 2

Rasti 3

Rasti 4

Rasti 5

Rasti 6

Rasti 7

Rasti 8

Rasti 9

Rasti 10

Rasti 11

Rasti 12

Rasti 13

STAFI

Dr. Γεώργιος Αναστασόπουλος - Ωτορινολαρυγγολόγος Χειρουργός
Καραναστάση Χρυσούλα - Αναισθησιολόγος
Dr. Jorgos Anastasopulos

Otorinolaringolog - kirurg

Karanastasi Krisula

Anesteziste

Γρηγοριάδης Γεώργιος  Ωτορινολαρυγγολόγος
Grigoriadis Jorgos

Otorinolaringolog

Κεγιόγλου Σοφία  Ωτορινολαρυγγολόγος
Kegioglu Sofia

Otorinolaringolog

Ράπτη Δήμητρα - Αναισθησιολόγος
Rapti Dimitra

Anesteziste

Μαχάς Θεοφάνης  Ωτορινολαρυγγολόγος
Mahas Theofanis

Otorinolaringolog

Ραμαντάνης Δημήτριος  Ωτορινολαρυγγολόγος
Ramantanis Dimitrios

Otorinolaringolog

Stafi

Komunikoni me doktorin.

Dërgoni pyetjet tuaja në email:

ganastent@gmail.com

PYETJE TE SHPESHTA

 

Cila është mosha e përshtatshme për rinoplastikë?

Mosha nga e cila një i ri mund të bëj rinoplastikë është 18vjec. Kufiri i sipërm i moshës nga ana teorike nuk ekziston.

 

Sa mjekim nevojitet për rinoplastikën dhe kur kthehem në veprimtarinë e mëparshme?

Për rinoplastikën është e domosdoshme një natë qëndrimi në spital. Vendoset gips në shpinën e hundës i cili hiqet pas një jave dhe pamja e fytyrës rikthehet 10 ditë pas operacionit.

 

Kam dëgjuar për rinoplastikë të hapur dhe të mbyllur. Kë duhet të zgjedh?

Të dyja teknikat kanë avantazhe dhe disavantazhe. Sot, botërisht, preferohet metoda e hapur.

 

Mund të shikoj rezultatin e pritur në kompjuter?

Përafërsia e rezultatit përfundimtar që figuron në kompjuter përbën një domosdoshmëri, sepse mbi atë bazë do bien dakord mjeku dhe pacienti dhe kështu do gjykohet rezultati përfundimtar.

 

Ka dhimbje operacioni ose më pas?

Rinoplastika bëhet me narkozë te përgjithshme. Pavarësisht nga pamja e fytyrës(enjtja), nuk ka dhimbje. Gjithashtu, nuk vendosim fasho brënda hundës.

 

Rinoplastika mund të kombinohet me operacion tjetër?

Kombinimi i rinoplastikës me përmirësimin e frymemarrjes(ndërhyrja e septumit) përbën kusht në ditët e sotme. Kombinimi i saj me ndërhyrje të tjera(sinozit kronik, reduktim të polipeve të hundës) gjykohet sipas rastit.

 

Çfarë duhet të kem kujdes pas ndërhyrjes së rinoplastikës?

Ajo për çka duhet të kujdeset dikush është natyrisht shmangia e goditjeve në hundë(lojra sportive në grupe, teknikat luftarake). Gjithashtu, për një periudhë të paktën dy mujore nuk duhet të vendosni syze(dielli, optike).

 

Kur përafërsisht do duket rezultati përfundimtar i hundës?

Rezultati përfundimtar shumë herë vonon të shfaqet. Deri dhe një vit pas ndërhyrjes vihen re ndryshime në pamjen e hundës.

 

Kur mund të kthehem ne Atdhe?

Udhëtimi me aeroplan lejohet menjëherë, akoma dhe brënda javës pas operacionit.

Pyetje Te Shpeshta

Komunikim

Thanks! Message sent.

Komunikim
bottom of page