top of page
ρινοπλαστική

Ρινοπλαστική

 

Αποκτήστε την μύτη που πάντα

ονειρευόσασταν, ανώδυνα και προσιτά!!

 

Αν θέλετε μια προσιτή και καλαίσθητη επιλογή, όσο απαιτητική και αν είναι η περίπτωσή σας. Ένα αποτέλεσμα που να ταιριάζει στο πρόσωπό σας, χωρίς να αλλάξει η φυσιογνωμία σας και χωρίς να προδίδεστε ότι έχετε χειρουργηθεί. Με μια μέρα νοσηλεία, χωρίς πόνο, χωρίς γάζες, και με ελάχιστο οίδημα και εκχυμώσεις. Άμεση επάνοδος στις προηγούμενες δραστηριότητές σας.

Κλείστε ραντεβού με τον ιατρό:

Ευχαριστούμε για την υποβολή

Ο Ιατρός

Dr. Γεώργιος Αναστασόπουλος

Ωτορινολαρυγγολόγος

Ο Γεώργιος Αναστασόπουλος είναι Ωτορινολαρυγγολόγος, Χειρουργός Κεφαλής και Τραχήλου. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών το 1990 και εκπαιδεύτηκε στη χειρουργική του προσώπου στο νοσοκοµείο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από το 1995 έως το 1999.

 

Έχει μετεκπαιδευτεί σε κέντρα ρινοπλαστικής και αισθητικής του προσώπου της Ολλανδίας και της Γερμανίας.

 

Στο επιστηµονικό του έργο συµπεριλαµβάνονται: οι µεταφράσεις του ∆ιαγνωστικού Εγχειριδίου Merc για την ΩΡΛ ειδικότητα και του Head and Neck Surgery των Stell και Maran.

 

Έχει δημοσιεύσει πολυάριθμες εργασίες στη διεθνή βιβλιογραφία και συμμετέχει τακτικά σε διεθνή συνέδρια.

Dr. Γεώργιος Αναστασόπουλος - Ωτορινολαρυγγολόγος Χειρουργός

ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

 

Αποκτήστε την μύτη που πάντα ονειρευόσασταν, ανώδυνα και προσιτά!! Αν θέλετε μια προσιτή και καλαίσθητη επιλογή, όσο απαιτητική και αν είναι η περίπτωσή σας. Ένα αποτέλεσμα που να ταιριάζει στο πρόσωπό σας, χωρίς να αλλάξει η φυσιογνωμία σας και χωρίς να προδίδεστε ότι έχετε χειρουργηθεί.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

TEXNIKI-ICON.png

Η ρινοπλαστική έχει σαν στόχο να βελτιώσει το σχήμα της μύτης και την αναπνοή. Σημαντικό είναι το αποτέλεσμα να εναρμονίζεται πλήρως με το σχήμα του προσώπου και να ταιριάζει με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του δείχνοντας όσο πιο φυσικό γίνεται.

 

Η επιτυχημένη ρινοπλαστική (πλαστική μύτης) βασίζεται σήμερα στην ταυτόχρονη εγχείρηση τόσο της ρινικής πυραμίδας όσο και του ρινικού διαφράγματος. Θεωρείται από τεχνική άποψη μια από τις δυσκολότερες επεμβάσεις τις αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής και για το λόγο αυτό ο γιατρός θα πρέπει να είναι άριστα εκπαιδευμένος και έμπειρος. Ενισχύει την αυτοπεποίθηση, βελτιώνει την αυτοεκτίμηση και γενικότερα επιφέρει ένα επαναστατικά θετικό αποτέλεσμα.

 

Αν θέλετε μια προσιτή και καλαίσθητη επιλογή, όσο απαιτητική και αν είναι η περίπτωσή σας. Ένα αποτέλεσμα που να ταιριάζει στο πρόσωπό σας, χωρίς να αλλάξει η φυσιογνωμία σας και χωρίς να προδίδεστε ότι έχετε χειρουργηθεί. Με μια μέρα νοσηλεία, χωρίς πόνο, χωρίς γάζες, και με ελάχιστο οίδημα και εκχυμώσεις. Άμεση επάνοδος στις προηγούμενες δραστηριότητές σας.

Ρινοπλαστική

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Είναι τα αποτελέσματα που μπορείτε να προσδοκάτε!!

Είχα πάντα πρόβλημα χαμηλής αυτοπεποίθησης εξαιτίας της μύτης μου, ήταν στραβή και χοντρή. Εμπιστεύτηκα τον κύριο Αναστασόπουλο και με μεταμόρφωσε. Όλοι μου οι φίλοι και γνωστοί τρελάθηκαν με την αλλαγή μου και εγώ πλέω σε πελάγη ευτυχίας!!

Σε όλη μου την ζωή ζούσα συμβιβασμένος με μια άσχημη μύτη που πάντα με δυσαρεστούσε. Μου πήρε καιρό να αποφασίσω το χειρουργείο και ευτυχώς εμπιστεύτηκα τον dr. Αναστασόπουλο. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου.

Αντιμετώπιζα τεράστιο πρόβλημα με την μύτη μου λόγω διαφράγματος κακού και κακής αισθητικής της μύτης μου. Πήρα την μεγάλη απόφαση να χειρουργηθώ και δεν το μετάνιωσα ποτέ μιας και έλυσα όλα προβλήματα που με απασχολούσαν χρόνια τώρα.

ΜΕΛΙΝΑ Μ. Ιδιωτική Υπάλληλος

ΧΡΗΣΤΟΣ Σ. Εκπαιδευτικός

ΣΟΦΙΑ Κ. Δικηγόρος

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 1

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 2

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 3

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 4

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 5

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 6

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 7

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 8

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 9

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 10

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 11

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 12

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 13

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Dr. Γεώργιος Αναστασόπουλος - Ωτορινολαρυγγολόγος Χειρουργός
Καραναστάση Χρυσούλα - Αναισθησιολόγος
Γεώργιος Αναστασόπουλος

Ωτορινολαρυγγολόγος - Χειρουργός

Καραναστάση Χρυσούλα

Αναισθησιολόγος

Γρηγοριάδης Γεώργιος  Ωτορινολαρυγγολόγος
Γρηγοριάδης Γεώργιος

Ωτορινολαρυγγολόγος

Κεγιόγλου Σοφία  Ωτορινολαρυγγολόγος
Κεγιόγλου Σοφία

Ωτορινολαρυγγολόγος

Ράπτη Δήμητρα - Αναισθησιολόγος
Ράπτη Δήμητρα

Αναισθησιολόγος

Μαχάς Θεοφάνης  Ωτορινολαρυγγολόγος
Μαχάς Θεοφάνης

Ωτορινολαρυγγολόγος

Ραμαντάνης Δημήτριος  Ωτορινολαρυγγολόγος
Ραμαντάνης Δημήτριος

Ωτορινολαρυγγολόγος

Η Ομάδα Μας

Κλείστε ραντεβού με τον γιατρό.

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας στο emai:

test@test.gr

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για ρινοπλαστική;

Η ηλικία από την οποία ένας έφηβος μπορεί να υποβληθεί σε ρινοπλαστική είναι τα 18 έτη. Ανώτερο όριο ηλικίας θεωρητικά δεν υπάρχει.

 

Τι νοσηλεία απαιτεί η ρινοπλαστική και πότε επανέρχομαι στις προηγούμενες δραστηριότητές μου;

Η επέμβαση της ρινοπλαστικής απαιτεί μια διανυκτέρευση στην κλινική. Τοποθετείται νάρθηκας πάνω στη μύτη που αφαιρείται μετά από μία εβδομάδα και η εμφάνιση του προσώπου αποκαθίσταται στις 10 μέρες από την επέμβαση.

 

Έχω ακούσει για κλειστή και ανοικτή ρινοπλαστική. Τι πρέπει να επιλέξω;

Και οι δύο τεχνικές έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Σήμερα, διεθνώς, προτιμάται η ανοικτή μέθοδος.

 

Μπορώ να δω το επιδιωκόμενο τελικό αποτέλεσμα στον υπολογιστή;

Η κατά προσέγγιση απεικόνιση του τελικού αποτελέσματος στον υπολογιστή αποτελεί αναγκαιότητα γιατί σε αυτή τη βάση θα συμφωνήσουν ασθενής και γιατρός και θα κριθεί το τελικό αποτέλεσμα.

 

Πώς θα ξέρω ποιες αλλαγές στη μύτη μου ταιριάζουν στο πρόσωπό μου;

Πέρα από κάποιες αντικειμενικές ατέλειες τις οποίες όλοι συμφωνούν ότι πρέπει να διορθωθούν (στραβή μύτη, καμπούρα κλπ), υπάρχουν κάποιες θεωρητικά ιδανικές αναλογίες του προσώπου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν βάση.

 

Είναι επώδυνη σαν επέμβαση ή μετεγχειρητικά;

Η ρινοπλαστική γίνεται με γενική αναισθησία. Παρά την εμφάνιση του προσώπου (πρήξιμο) είναι ανώδυνη. Επιπλέον, δεν τοποθετούμε γάζες μέσα στη μύτη.

 

Μπορεί η επέμβαση της ρινοπλαστικής να συνδυαστεί με άλλες επεμβάσεις;

Ο συνδυασμός της ρινοπλαστικής με τη βελτίωση της αναπνευστικής λειτουργίας (επέμβαση διαφράγματος) αποτελεί κανόνα σήμερα. Ο συνδυασμός της με άλλες επεμβάσεις (χρόνιες ιγμορίτιδες, αφαίρεση πολυπόδων) εξετάζεται κατά περίπτωση.

 

Τι πρέπει να προσέχω μετά την επέμβαση της ρινοπλαστικής;

Αυτό που πρέπει να προσέχει κανείς είναι φυσικά η αποφυγή τραυματισμού της μύτης (ομαδικά σπορ, πολεμικές τέχνες). Επιπλέον, για διάστημα τουλάχιστον δύο μηνών δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται γυαλιά (ηλίου, μυωπίας, πρεσβυωπίας).

 

Πότε περίπου θα φανεί το τελικό αποτέλεσμα στη μύτη μου;

Το τελικό αποτέλεσμα πολλές φορές αργεί να εμφανιστεί. Μέχρι και ένα χρόνο από την επέμβαση παρατηρούνται αλλαγές στην εμφάνιση της μύτης.

 

Πότε μπορώ να επιστρέψω στην πατρίδα μου;

Το αεροπορικό ταξίδι επιτρέπεται άμεσα, ακόμα και μέσα στην εβδομάδα μετά την επέμβαση.

Συχνές Ερωτήσεις

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείστε ραντεβού με τον ιατρό:

Ευχαριστούμε για την υποβολή

Επικοινωνία
bottom of page